WONEN IN DUITSLAND: IETS VOOR JOU?

De Duitse cultuur is er eentje die het over het algemeen goed doet bij Nederlanders. No nonsense en recht op het doel af is iets dat we overal wel kunnen smaken. Geen wonder dan ook dat verhuizen naar de oosterburen meer dan trendy is. Je hebt er ongetwijfeld al over gehoord of misschien ken je wel iemand die de stap heeft gezet: verhuizen naar Duitsland is iets wat steeds vaker gebeurd. Maar waarom?

Een slok op de borrel

Geld maakt misschien niet gelukkig maar als jij een euro kunt besparen laat je het toch niet na? Waarom zou je dan ook genoegen nemen met een knus appartementje in Nederland als een paar kilometer verder naar het oosten hetzelfde aantal euro’s een heus familiehuis koopt. De Duitse immomarkt heeft een veel lagere prijszetting dan wij kennen. Het gevolg? Een droomhuis is in Duitsland al heel wat minder een droom en heel wat meer een realiteit dan het hier zou zijn. En daar draait het toch om?

En ook dat nog

De levenskwaliteit in Nederland is gelukkig al behoorlijk hoog. Maar in Duitsland? Dat is nog een stukje beter zelfs. Zo wordt zowel de gezondheidszorg als het onderwijs over de grens hoger ingeschat dan in ons land. Bovendien hier geen ellenlange wachtrijen en weken wachten bij de dokter: afspraakje maken en je kan er zo terecht. Vergeet daarbij niet dat er ook heel wat faciliteiten zijn dankzij ervaringen uit het verleden om de overgang naar wonen in Duitsland heel vlot te laten verlopen. Benieuwd geworden naar wat jouw euro’s kopen? Op Hollandimmocenter.com/nl zie je het meteen.

WONEN IN DUITSLAND: IETS VOOR JOU?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *