Grenzeloos woningaanbod

Bij de aankoop van een nieuwe woning gaat het altijd om grote bedragen. Het is altijd de vraag of je nieuwe woning past bij het beschikbare budget én of de bank je de gewenste financiering wil verstrekken. Het is niet meer dan logisch dat je bij de oriëntatie op nieuwe woningen hiermee rekening houdt. Het liefst kijk je op plaatsen waar de omgeving mooi en prettig is, de voorzieningen in de buurt en de buren en andere buurtbewoners vriendelijk zijn. Een kijkje in het oosten van het land brengt je al snel op grenzeloze mogelijkheden: net over de grens, in Duitsland.

Prettige prijzen
Als je de Duitse grens passeert gebeurt er iets wonderlijks met de woningprijzen. In Duitsland liggen deze prijzen een stuk lager. Waar je in Nederland met je budget niet veel verder komt dan een tussenwoning heb je in Duitsland de keuze uit verschillende ruime vrijstaande woningen. Een mooie tuin en garage zitten daar dan gewoon bij.

Een huis kopen in Duitsland
Als je het oog hebt laten vallen op een mooie Duitse woning, dan krijg je te maken met onderhandelingen over de aankoop, specifieke Duitse regelgeving en vooral met de Duitse taal. Het is slim om je in dit proces te laten bijstaan door specialisten met kennis van de regels én de taal, die al die moeilijke taken van je overnemen. De in Duitse woningen gespecialiseerde makelaar is hier de aangewezen persoon voor. Kijk voor alle mogelijkheden en een compleet woningaanbod op oostmakelaardij.nl

Grenzeloos woningaanbod