Dé makelaar van Emmen: Oost Makelaardij

Jarenlange ervaring
Oost Makelaardij heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Emmen en omstreken. De makelaars van Makelaardij Oost kunnen u dus alles vertellen over de (huidige) huizenmarkt van deze omgeving. Deze ervaring zetten ze in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Oost Makelaardij staat erom bekend dat er snel gereageerd wordt op vragen en de makelaars worden door hun cliënten omschreven als vriendelijk, punctueel en vakkundig.

(Ver)kopen, huren en taxeren
Bij Oost makelaardij kunt u voor verschillende zaken terecht; zowel bij het verkopen als het kopen van een woning kunnen de makelaars u begeleiden. Daarnaast kunt u ook terecht bij de Oost makelaardij voor het taxeren van uw woning en geven ze u alle (juridische) informatie over het verhuren van uw woning. Op www.oostmakelaardij.nl vindt u alle informatie die u zoekt.

Zowel in binnen- als in het buitenland
Bent u niet op zoek naar een huis in Emmen maar heeft u meer interesse voor een huis in het buitenland? Oost makelaardij verkoopt ook woningen in het Duitse grensgebied. Op www.oostmakelaardij.nl vindt u (naast het aanbod in Nederlandse woningen) alle woningen die bij de Oost Makelaardij te koop staan in Duitsland.

Bent u op zoek naar een vakkundige en vriendelijke makelaar die u van het begin tot het eind begeleidt in uw aan- of verkoopproces? Neem dan snel (vrijblijvend) contact op met de Oost Makelaardij!

Dé makelaar van Emmen: Oost Makelaardij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *